22-Year-Old Butter - Everyone'S Favourite Anitra.

Kul att det blivit så populärt

Posted Oct. 3, 2017, 10:16 a.m. By anitra Tags: Hus o hem

Allt går ju i trender och det är ju kul att det förändras hela tiden, det finns mycket skoj som man kan hitta på och göra i hemmet. Något som är väldigt populärt just nu är marmor, det finns överallt just nu och det är ett väldigt fint material tycker jag och något som jag gärna vill ha hemma. Man kan hitta bra marmor i sverige, det finns flera olika varianter och färger och det tycker jag är härligt.

Bra att kunna mixa färgerna lite

Ja det är bra att kunna mixa och matcha lite med färgerna och det gör att det blir mer liv i hemmet. Att blanda material och textiler gör att det blir mycket roligare och finare hemma tycker jag i alla fall.
Det är ju så olika vad man tycker är snyggt och vad som man trivs med att bo med. Det kan ju vara så att man tycker att något är väldigt snyggt men att det inte är något som passar hemma hos en själv. Så tycker jag att det kan vara många gånger.
Man tittar i inredningstidningar och så vidare och så ser man massor med fina lägenheter och hus och tycker att det ser jätte snyggt ut men man känner att det inte riktigt passar en själv. Och så kan det ju vara att man tycker att det är. Ja det är kul att bli inspirerad av andras sätt att inreda och göra det hemma för att man sen kan göra det själv hemma. 
Men sen så kanske man inte göra precis så utan man hittar något som passar en själv och som passar bra ihop med resten av hemmet. Bara för att en viss sak är populär betyder inte att det automatiskt kommer att passa i ens egna hem. Så man får ta det som passar och ser bra ut.